Over Ons

ICEFISH

ICEFISH

ICEFISH is producent en importeur van indirecte koelunits (koudwatermachines) en warmtepompen. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod met standaard indirecte koelunits. We gaan geen uitdaging uit de weg en zetten onze expertise graag in om samen met u van ieder op maat gemaakt project een succes te maken.

Werkwijze
Met onze eigen engineering- en productieafdeling realiseren we klantspecifieke machines. Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren, daarom komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en te komen tot een mooi voorstel. Na akkoord bouwen wijzelf de volledig afgestemd machine in onze bedrijfshal aan de Wiltonstraat te Zoetermeer.

Duurzaam ondernemen
Onze ICEFISH-familie voelt een grote betrokkenheid tot duurzaam ondernemen. Wij maken waar mogelijk gebruik van milieuvriendelijk koudemiddel zoals R290 of R717 of een koudemiddel met een laag GWP getal. Wij kiezen juiste energiezuinige componenten voor indirecte koelunits dit zorgt voor groene indirecte koelunits, zodat ook onze kleinkinderen nog kunnen genieten van deze groene wereld.

Op de koffie
Wij zijn een klein familiebedrijf en streven enkel naar kwaliteit. Met ons team, met oa vader, zoons en zwager werken wij iedere dag vol passie in de koudetechniek. Net als in iedere familie staan wij 24 uur per dag voor u klaar! Wil je meer weten over ons of onze producten? Bel ons gerust voor een afspraak en we verwelkomen je met een heerlijke bak koffie.

 

SBB erkend leer bedrijf!
Actuele leerplekken zijn te vinden bij onze vacatures.